keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Päätösseminaari lähenee

Homma etenee!

Vuoden ensimmäinen tapaaminen hankkeen koko porukalla oli keskiviikkona 14.1.2015.
Suuntasimme yhdessä yritysvierailulle mainostoimisto Precisin tiloihin kuuntelemaan esitystä ja saamaan tietoa mainostoimistosta. Meille oli puhumassa yrityksen projektipäällikkö Iida Tähtinen. Esityksessä puhuhttiin markkinoinnista pienissä ja keskisuurissa yrityksissä. Kävimme myös läpi sitä, miten markkinointi on viime vuosina muuttunut enemmän kohdistettuun suuntaan. 

Koko ajan on oltava ajan hermoilla ja käytettävä monia eri kanavia. Esitys oli mielenkiintoinen ja mainostoimistosta jäi hyvä kuva. Saimme Tähtiseltä myös ohjeistusta päätösseminaarin ideointiin ja markkinointiin. Esillä olivat esimerkiksi erilaiset tavat viestiä somessa.
 
Yritysvierailun jälkeen kokoonnuimme Suomen Yrittäjäopiston tiloihin suunnittelemaan 21. maaliskuuta pidettävää päätösseminaaria. Jaoimme omat ideamme muiden kesken, ja niistä valittiin parhaat, jotka koottiin taululle. Tällä tavoin kommunikoimme kaikki yhdessä ja samalla tutustuimme toisiimme. Saimme aikaiseksi kolme kokonaisuutta, joihin jokaiseen valittiin tekijät ja ryhmien johtajat. Muutama idea jäi vielä hautumaan. Tämän tapaamisen jälkeen toimimme itsenäisesti ryhmiemme kera ja suunnittelemme omaa kokonaisuuttamme. Ideat jaetaan taas helmikuun alussa ja katsotaan, mitä kukin on saanut koottua.

Suunnittelupalaveri päättyi vierailuun kauppakeskus Goodmanissa. Katsastimme siellä tiloja, joihin päätösseminaarimme rakennetaan ja näimme myös muita mahdollisia paikkoja, joihin voi pystyttää standeja tai jotain muuta mukavaa ja luovaa. Kävimme läpi kauppakeskusta miettien samalla, miten tilaisuuden saisi toteutettua mahdollisimman hyvin. 

Tahdomme tuoda omaa luovaa osaamistamme kaikkien nähtäville.  

Tulkaa kaikki siis sankoin joukoin kauppakeskus Goodmaniin maaliskuussa tukemaan suomalaisia luovia nuoria!

Vierailua ja tapaamista havainnoivat ja siitä raportoivat
Camilla, Sami ja Anastasija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti