maanantai 16. helmikuuta 2015

Yritysvierailu työtila Rykkerillä


Olimme yritysvierailulla pienellä porukalla työtila Rykkerissä Forssassa 30.1.2015. Tutustuimme pienimuotoisesti pienessä ryhmässä heidän työtilaansa ja toimintatapoihinsa. Työtila Rykkeri sijaitsee Forssassa kutomon alueella. Rykkerissä on 30-metrinen painopöytä sekä teollisuusompelukoneet. Työtilaa käyttää yhdessä neljä yrittäjää.

Meille vierailijoille työtilaa esitteli Outi Saaristo ja samalla hän kertoi meille omasta matkastaan yrittäjäksi. Keskustelimme erilaisista yritysmuodoista ja Outi sai myös kunnian vastata esitettyihin kysymyksiin. Hän esitteli käytännössä painopöydän toimintaa kankaanpainannassa ja valotti yrittäjänä toimimiseen liittyviä asioita.
 
Tapasimme toisenkin työtilassa toimivan yrittäjän Marjut Pylkkänen-Kujamäen, joka sai niin ikään vastata muutamaan kysymykseen. Työtila oli erittäin viihtyisä ja tilava. Siellä oli esillä paljon valmistettuja tuotteita ja tarvikkeita, joita saimme tutkia ja hypistellä. Vierailu kaiken kaikkiaan oli todella mielenkiintoinen ja hyödyllinen.

Vierailusta raportoivat: Camilla, Anastasija ja Sami



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti