perjantai 17. huhtikuuta 2015

Luovuutta ilmassa

Infopiste raportoi

Nuorten kädentaitajien tulevaisuustyöpaja -hankkeen päätöstilaisuus Luovuutta ilmassa pidetiin 21.3.2015. Infopisteen näkökulmasta tapahtuma oli erittäin onnistunut. Toimimme pisteellä sisäänheittäjinä, esitteiden jakajina sekä asiakasneuvojina. Aamupäivällä ihmisiä oli melko paljon, iltapäivällä hieman vähemmän. Kävijöitä tuntui kuitenkin olevan riittävästi. 


Alussa sisäänheittäminen tuntui hieman kiusalliselta, mutta kun keksi oikean tyylin, siitä tuli ihan hauskaa. Jotkut ihmiset tosin juoksivat karkuun heti kun näkivät ihmisiä, jotka pyörivät ympäri kauppakeskusta jakamassa flyereita. Esitteessä oli samalla myös arvontalipuke, ja kehotimme kaikkia osallistumaan. Arvontaan ihmiset osallistuivat innokkaasti. Arvontoja oli yhteensä kolme.

Tapahtumassa oli myös livemusiikkia folk-poppia soittavalta Trio Fiolalta. Fiolan yksi jäsen oli myös mukana hankkeessa. Bändi esiintyi yhteensä kolme kertaa noin vartin verran. Ihmiset kiittelivät livemusiikkia ja tuotiinpa jopa yhteystietojakin, jotta tulevaisuudessa voidaan olla yhteydessä yhteistyön merkeissä. Aina ennen bändin soittoa tapahtuman juontajat kertoivat asioista, ja arvonta tapahtui soittojen jälkeen. Juontajat myös esittelivät esillä olevia tuotteita, joita äänestettiin arvontalipukkeilla.

Kaiken kaikkiaan tapahtuma oli mielestämme oikein onnistunut. Ihmiset kävivät kertomassa meille ihan henkilökohtaista palautetta siitä, miten tällaiset tapahtumat edistävät nuorta taidetta ja kuinka tämä on oikea tapa tuoda meidän osaamista esille. Tällaista tarvitaan. Infopiste kiittää ja kuittaa, hauskaa kevättä!

Tapahtumasta raportoivat Camilla, Anastasija ja Sami
Infopiste


Äänestettäviä tuotteita

Folk-poppia soittava Fiola esiintyi Tähtiaukiolla.

Juontajat arpovat onnelliset voittajat.

Infotiimi asemissaan.
Äänestettäviä tuotteita

Ja pääpalkinnon voitti..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti